Bøger om ledelse

En medarbejders bekendelser om ledelse

En medarbejders bekendelser om ledelse er et opgør med mere end 100 års ledelsestænkning, hvor ledere og ledelseseksperter har haft definitionsretten over, hvad god ledelse er. I denne bog kommer medarbejderne til gengæld til orde. Den viser, hvad medarbejdere taler med hinanden og deres nærmeste om, når arbejdslivet er svært.

Bogen bygger på interviews med ansatte gennem mere end ti år og er et vindue til det, medarbejdere og ledere siger om hinanden – og ikke til hinanden. Indsigterne giver et unikt indblik i de faresignaler, der går forud for interne kriser og mediesager om dårlig ledelse, stress, krænkelser og usunde arbejdsmiljøer.

En medarbejders bekendelser om ledelse hylder medarbejderesog lederes grundlæggende værdi som mennesker og er skrevet til alle, der er optaget af trivsel i arbejdslivet uanset rolle og titel.


”Bogen giver stemme til dem, som oplever og skal leve med den ledelse, vi har. Dermed er den et vigtigt indblik i, hvordan ledelse opleves i organisationer, når det er svært at tale sammen. Det er et perspektiv, jeg har savnet i ledelseslitteraturen – også i Danmark.”
– Fra bogens forord af Christian Ørsted

ForfattereLouise Dinesen, Stephen Holst og Katrine Asp-Poulsen
ForlagAkademisk Forlag
År2024
Sider182
Pris300 kr.
ISBN9788750058779

Andre læser også