Artikler om Læring

Både du og dine medarbejdere kan lære på mange måder. Det kan ske både via kurser, efteruddannelse, nye opgaver, nye samarbejder, ny teknologi, nye omgivelser, nye dialoger, nye kolleger osv. Men det kræver, at du som leder skaber en god kultur for læring. En kultur, hvor det er helt ok at fejle, helt ok at spørge og prøve sig frem, og hvor du skal gå foran som den gode rollemodel og vinkle læring som en udviklingsmulighed. Et godt udgangspunkt er at fortælle om din egen udvikling. Når du åbner op for, hvad der er svært for dig, har andre nemmere ved at gøre det samme.

Lederweb har udgivet en række artikler, der sætter fokus på læring og som giver konkret inspiration til, hvordan du som leder kan gribe læringen an. Både din egen læring og dine medarbejderes læring. • Læring
Viser 5 / 99
Ingen resultater.
 • 10 ting du måske ikke vidste om ledelse

  Talk the walk, komplicér tingene og træf ikke beslutninger. Det er nogle af de provokerende råd fra social-psykologen Karl E. Weick. Glem alt, hvad du indtil nu har lært om ledelse, og lad dig overraske af de ti anbefalinger inspireret af Weick.

  Læs mere
 • Guide: Sådan dræber du dine medarbejderes motivation

  Der findes et hav af teorier om, hvad der motiverer bedst i forskellige situationer. Ofte er det dog det, der ikke bliver sagt eller gjort, som dræber medarbejdernes motivation. Læs om ti ledelseshandlinger, der kvæler motivationen – og hvad du kan gøre for at undgå dem.

  Læs mere
 • 7 råd om konflikthåndtering til unge ledere

  Unge ledere mangler autoritet, de har et for tæt forhold til deres medarbejdere og så bryder de sig ikke om at håndtere personaleproblemer. De tre ting skaber grobund for konflikter, men gør samtidig også konflikthåndtering svær for de unge ledere. Her får du råd om at håndtere konflikter, hvis du er en ung leder.

  Læs mere
 • Spænder du ben for dig selv?

  Mange ledere har både drømmen om og talentet til at blive excellente ledere og nå op på de øverste ledelsestrin, men alligevel lykkes det aldrig. Tre ledelseseksperter giver her 5 bud på, hvorfor og hvordan ledere spænder ben for sig selv og deres udvikling som ledere

  Læs mere
 • Efter værdibaseret ledelse

  Værdibaseret ledelse er et meget udbredt ledelseskoncept i Danmark, men i mange virksomheder har indførelsen af værdibaseret ledelse ikke ændret afgørende på den måde virksomheder organiseres og ledes på. Værdibaseret ledelse er i mange tilfælde blot blevet til en ny, lidt blødere, form for styring. Læs her, om teoretiske bidrag, der kan belyse hvorfor og hvordan værdibaseret ledelse kan videreudvikles.

  Læs mere