Bøger om ledelse

Årets vigtigste samtale

Bogen guider dig og din organisation til at få det fulde udbytte af jeres medarbejderes kompetencer og afholde MUS-samtaler, der virkelig optimerer individuelle behov og udviklingsmuligheder.

– Hvad enhver leder bør vide om MUS

MUS = Mest Undervurderede Samtale

Der bruges masser af tid på at afholde medarbejderudviklingssamtaler (MUS) i danske virksomheder og offentlige institutioner. Men hvilket udbytte får virksomheden og medarbejderne af dem, og skaber samtalerne værdi, eller er det spild af tid?

Undersøgelser viser, at MUS oftest afholdes uden kobling til virksomhedens strategi og i stedet bliver en rituel begivenhed uden reel betydning. Ritualet og perspektivet i MUS er dog godt, der er bare rigtig meget plads til forbedring, hvilket vil være til gavn for såvel medarbejdere som virksomheder. MUS er bestemt investeringen værd, men kun hvis det gøres ordentligt, og det er den læring, vi byder på i denne bog.

Du kan blandt andet læse om, hvordan MUS kan tænkes sammen med virksomhedens strategi, tage en test, som kan give dig en idé om, hvor god du er til at afholde MUS, og få input til, hvilke indsatser der skal til, for at du og din virksomhed lykkes med at afholde værdiskabende MUS.

ForfatterJane Hahn og Christian Stadil
ForlagENSO
År2016
Sider176
Pris249 kr
ISBN9788799554515

Andre læser også