Bøger om ledelse

Arbejdsglad

Hvordan balancerer den gode leder mellem virksomhedens krav og medarbejdernes behov? Thomas Milsted, der er kendt for sit mangeårige arbejde for trivsel på arbejdpladsen, har konkrete bud på, hvordan man kan vende stress til trivsel. Og han kan se, hvordan det bliver mere og mere nødvendigt på de danske arbejdspladser.

Thomas Milsted vil klæde de danske ledere på til arbejdet for trivsel og arbejdsglæde. Værktøjerne finder de i hans nye bog Arbejdsglad – Sådan skaber du bedre resultater med glade medarbejdere.

Den gode nyhed er: Det er faktisk overkommelige indsatser, der skal til for at skabe ar-bejdsglade medarbejderne – samt viden! Den enkelte leder skal tilegne sig en overkommelig mængde psykologisk viden og kombinere den med vilje, mod og handlekraft til at folde den viden ud i praksis. Bogen indeholder helt konkrete beskrivelser af processen – og en køreplan – både til afklaring, selverkendelse, behandling og meningsskabelse.

Enhver kan finde værktøjer til at diagnosticere arbejdsglæden på sin egen arbejdsplads i Arbejdsglad – samt veje dertil. Det er om at give sig i kast med det, før stressen rammer.

ForfatterThomas Milsted
ForlagGyldendal
År2014
Sider200
Pris300 kr
ISBN9788702113778

Andre læser også