Bøger om ledelse

Arbejdshukommelse

Din evne til at bearbejde informationer påvirker næsten alt, hvad du gør. Målrettede øvelser og simple rutiner i hverdagen kan skærpe din arbejdshukommelse.

– Træn din hjerne til at fungere bedre, smartere og hurtigere

Din evne til at bearbejde informationer påvirker næsten alt, hvad du gør. Målrettede øvelser og simple rutiner i hverdagen kan skærpe din arbejdshukommelse.

Din arbejdshukommelse – dvs. din evne til at bearbejde informationer – påvirker næsten alt, hvad du gør, og man mener, at den kan være en større fordel end IQ.

Tænk, hvis du kunne finde en genvej til at klare en overfyldt kalender eller til at opnå topresultater på jobbet eller løbeturen? Tænk, hvis du kunne ændre dit livssyn til at møde hver dag med optimisme?

Tracy og Ross Alloway, der forsker i arbejdshukommelse, viser i denne bog, hvordan arbejdshukommelsen er nøglen til disse – og de fleste andre – ting.

Bogen rummer den nyeste forskning på området og mere end 50 nemme og målrettede øvelser til at træne og skærpe arbejdshukommelsen. Find ud af, hvordan du bedst træner din hjerne, hvad du helst skal spise, og hvordan du med simple rutiner i hverdagen kan booste din arbejdshukommelse og dermed opnå en lang række fordele.

Arbejdshukommelse er den første bog på dansk om denne meget vigtige kognitive funktion – og om en ny, vital måde at træne din hjerne til at fungere bedre, smartere og hurtigere.

Om forfatterne

Tracy Alloway er professor i psykologi og ekspert i arbejdshukommelse. Hun har udviklet den internationalt anerkendte test Alloway Working Memory Assessment.

Ross Alloway, ph.d., er direktør for Memosyne, der arbejder med træning af arbejdshukommelsen til undervisere og forældre. Han er ekspert i arbejdshukommelse og har udviklet træningsprogrammet Jungle Memory til elever.

ForfatterTracy Alloway og Ross Alloway
ForlagDansk Psykologisk Forlag
År2014
Sider328
Pris349 kr
ISBN978-87-7158-003-7

Andre læser også