Artikler • Betina Wolfgang Rennison
Viser 5 / 2257
Ingen resultater.
 • 7 råd: Øg den psykologiske tryghed i forandringer

  Nogle forandringer skaber usikkerhed og måske ligefrem frygt hos medarbejderne. Så hvis du vil lykkes med forandringer, skal du have den psykologiske tryghed på plads først. Få her Edgar Scheins syv råd om, hvordan du skaber psykologisk tryghed.

  Læs mere
 • Margrethe Vestager om ydmyghed, autenticitet og følgeskab i ledelse

  Magten er til låns, en leder skal have noget på hjerte og være relevant for andre mennesker. Læs her, hvorfor Margrethe Vestager anbefaler en tur med bussen, går i blomstrede kjoler og læser skønlitteratur i stedet for ledelsesbøger.

  Læs mere
 • 4 spørgsmål der kan forhindre en opsigelse

  En stor personaleomsætning får naturligt lederen til at bruge kræfter på dem, der stopper for at finde årsagen. Men gør du kun dette, risikerer du at forsømme de engagerede og loyale medarbejdere, der vælger at blive. Læs her, hvilke fire spørgsmål du bør stille medarbejderne.

  Læs mere
 • Sådan giver du dig selv autoritet som leder

  Vil du gerne have mere autoritet i din rolle som leder? Det er især nye ledere, der tumler med dette spørgsmål, men også mere erfarne ledere kan have gavn af at øge deres autoritet. Her får du et værktøj, der kan styrke din autoriet

  Læs mere
 • Rekruttering af unge: Hvem er de, hvad vil de og hvor finder du dem?

  Bruger du netop nu kræfter og tanker på at tiltrække nye, unge medarbejdere til din organisation? Så skal du være opmærksom på, at de unge har andre krav til arbejdslivet, som måske står i vejen for din rekrutteringsindsats.

  Læs mere