Bøger om ledelse

Bedre møder på tværs

Når det gælder borgere uden job, udsatte voksne og udsatte børn, unge og deres familier prioriterer kommuner og regioner ofte en tidlig og forebyggende indsats. De fagprofessionelle arbejder med fleksible og sammensatte indsatser, som tager afsæt i lokalsamfund, familie og netværk. Samtidig vurderer og ændrer de professionelle også oftere indsatserne, så det er almindeligt, at flere forskellige professioner samarbejder om en indsats til en borger.

Denne udvikling nødvendiggør flere og nye former for møder på tværs. Det er på tværs af professioner, men også på tværs af kommuner og regioner, private og offentlige aktører og special- og almenområdet.

Bogen er skrevet til fagprofessionelle og til studerende og præsenterer videns- og erfaringsgrundlag for konkrete, udbredte mødetyper i kombination med refleksioner over deltagernes positioner, roller, ansvar og handlemuligheder.

ForfatterAnnemette Matthiessen (red.), Susanne Friis Gerholt (red.), Anna Marie Møller (red.) og Birgitte Zeeberg (red.)
ForlagSamfundslitteratur
År2019
Sider250
Pris225 kr
ISBN9788759329818

Andre læser også