Bøger om ledelse

Bevægelsen

En bevægelse fødes ud fra et fælles ønske om at gøre en positiv forskel. Det begynder som regel med, at en enkelt person har passion for noget, og herfra kan bevægelsen opstå og udvikle sig – nationalt eller ligefrem globalt.

Bevægelser kan være frivillige organisationer eller private virksomheder og der er masser af eksempler. Robert Baden-Powells passion for at give børn og unge sunde interesser lagde grunden til spejderbevægelsen. Schweizeren Henri Dunants passion for at hjælpe sårede soldater i krig blev til Røde Kors. Ole Kirk Christiansen grundlagde LEGO for at danske børn skulle have noget ordentligt at lege med. Og Hans Demant blev først sælger af høreapparater ud fra et ønske om at give sin hustru hørelsen tilbage, siden skabte han Oticon.

Målrettet passion er forudsætningen for, at en bevægelse kan opstå!

Bevægelsen er den første bog i High Performance-serien. Det er korte og præcise bøger og seriens omdrejningspunkt er menneskers udfoldelse og præstation med fokus på ledelse, motivation og viljen til at gøre sig umage.

Om forfatteren

Lars Kolind er cand.scient. og HD i organisation, han er adjungeret professor ved Handelshøjskolen i Aarhus. Kolind var tidligere administrerende direktør for Radiometer og Oticon, og er i dag en helhjertet entreprenør og er involveret i mere end 25 start ups. Han er medlem af bestyrelsen for nogle af landets største virksomheder og er en anerkendt forfatter og foredragsholder.

ForfatterLars Kolind
ForlagGyldendal Business
År2013
Sider70
Pris100 kr
ISBN9788702153194

Andre læser også