Bøger om ledelse

Blue ocean strategy

Bogen er blevet en global bestseller, som organisationer over hele verden har taget til sig. Den udfordrer alle de gængse opfattelser af, hvad der kræves for at opnå strategisk succes.

Bogen er blevet en global bestseller, som organisationer over hele verden har taget til sig. Den udfordrer alle de gængse opfattelser af, hvad der kræves for at opnå strategisk succes.

Forfatterne har nu opdateret Blue Ocean Strategy med helt nyt indhold. Det er bogens udgangspunkt, at knivskarp konkurrence ikke resulterer i andet end et blodigt rødt ocean, hvor konkurrenterne slås om en stadig mindre avance. På basis af et studie af 150 strategiske træk (som er hentet fra over 30 industrier gennem mere end 100 år) hævder forfatterne, at varig succes ikke opnås ved at kæmpe mod konkurrenterne, men ved at skabe ”blå oceaner” – uudnyttede nye markedsområder, der er parat til vækst.

Blue Ocean Strategy indeholder en systematisk metode til at gøre konkurrenterne irrelevante og beskriver nogle principper og værktøjer, alle organisationer kan bruge til at skabe og fastholde deres egne blå oceaner. Denne udvidede udgave indeholder:

  • Et nyt forord af forfatterne: Hjælp! Mit ocean er ved at blive rødt.
  • Opdateringer af alle bogens cases og eksempler, med opsamlende historier helt op til i dag.
  • To nye kapitler og et udvidet tredje kapitel – om tilpasning, fornyelse og fælder forbundet med de røde oceaner – der behandler de mest presserende spørgsmål fra læserne gennem de sidste ti år.

Denne bestseller er et banebrydende værk, der vender op og ned på den traditionelle tankegang knyttet til strategi. Den anviser en helt ny vej til fremtidig succes. Betragt den som din guide til at skabe et konkurrencefrit markedsområde – og til at gøre konkurrenterne irrelevante.

ForfatterW. Chan Kim og Renee Mauborgne
ForlagAkademisk Forlag
År2015
Sider305
Pris350 kr
ISBN9788750044895

Andre læser også