Bøger om ledelse

Brænd igennem

Klar formidling og kommunikation.Bogen er til dig, der gerne vil blive bedre til at brænde igennem med dit budskab. Den kan bruges af alle, der gerne vil kunne tale eller holde oplæg for en forsamling.

– få dit budskab ud og nå dine tilhøreres hjerne og hjerte

Bogen til dig, der gerne vil blive bedre til at brænde igennem med dit budskab. Den kan bruges af alle, der gerne vil kunne tale eller holde oplæg i en større eller mindre forsamling. Hvad enten det er et oplæg på jobbet, en tale til familiefesten eller forberedelse til eksamen.

I bogen kan du blandt andet få hjælp til at:

  • Forme dit indhold
  • Løfte det med retoriske formler, der er ren kræs for modtagers øre
  • Indøve det effektivt
  • Fremlægge det veldisponeret, velformuleret og velargumenteret
  • Håndtere nervøsitet

Lars Klingert har undervist både erfarne og uerfarne talere. Tv- og radiojournalister, studieværter, politikere, erhvervsleder og undervisere. Og det er de samme metoder, han har præsenteret for dem, som du får her.

Den populære foredragsholder og underviser er en af de stærkeste afsendere til en bog om kommunikation. Dem, der har oplevet Lars Klingert, ved, at det bestemt aldrig bliver kedeligt med ham som læremester.

Lars Klingert er journalist og uddannet i formidling på Danmarks Radio. Der har han gennem mange år været studievært og talelærer. Han var med til at udvikle succesprogrammerne Strax, Fri fredag og Natteravnen, så mange vil kunne huske hans stemme og ansigt fra radio og tv.

ForfatterLars Klingert
ForlagLindhardt og Ringhof
År2016
Sider176
Pris250 kr
ISBN9788711541685

Andre læser også