Bøger om ledelse

Bryd rammen – Livet er for kort til kedelige præsentationer

Præsentationer behøver ikke at være kedelige. Bogen her beskriver, hvordan du giver powerpoint præsentationen nyt liv og fastholder dit publikum. Derudover giver bogen adgang til meget mere bonus-materiale på nettet.

Vores kultur overdænger os uafbrudt med nye informationer, og alligevel fanger vores hjerner så uendelig få af dem. Det meste går blot ind af det ene øre og ud af det andet.

Fakta er at dine præsentationer er nød til at være fremragende for ikke at blive ignoreret. Præsentationer skal overbevise dit publikum. Sælge en idé. Skabe en begejstret stemning. Forklare en sammenhæng. Levere et resultat.

En analyse fra 2011 udført af Online Conversations viser at en ud af tre erhvervsfolk har prøvet at falde i søvn under afviklingen af en PowerPoint præsentation – en ud af tre!!! På trods af dette forsætter største dele af de selvsamme erhvervsfolk med at lave slides og præsentationer der ligner dem de selv er faldet i søvn til. Vågn dog op!

Om forfatteren:

Claus Handberg har arbejdet med formidling, præsentations teknik, markedsføring og salg igennem mange år, og har stadig sin gang i reklamebureauer, i mødelokaler, og blandt beslutningstagere og specialister i virksomheder.

ForfatterClaus Handberg
ForlagVisus Publishing
År2012
Sider275
Pris300 kr
ISBN978-87-995085-0-1

Andre læser også