Bøger om ledelse

Da andelen satte sig på flæsket

Denne bog handler om den danske svinesektor, der i dag er verdens største eksportør af svinekød Det er en bog om magtkampe, fusionsbølger, politisk lobbyisme, genetik, moderne svinefarme og gammeldags landmandskab.

– Den danske andelssvinesektors vej til succes, Den danske ledelseskanon 6

Denne bog handler om den danske svinesektor, der i dag som verdens største eksportør af svinekød henter mange milliarder eksportkroner hjem til Danmark. Hvordan blev den til, og hvem var frontløberne? Det er en bog om magtkampe, fusionsbølger, politisk lobbyisme på højeste plan, genetik, moderne svinefarme og gammeldags landmandskab.

Andelsledelse har været en succes for en lang række virksomheder og har gjort slagterierne til den store internationale succes som de er i dag.

Bogen er en 6. del af Den danske ledelseskanon.

Om forfatteren

Henrik Tüchsen, født 1962, er uddannet journalist og har i en lang årrække været ansat på Børsen og Berlingske, hvor han i flere år dækkede udviklingen i den danske kødindustri. Han er i dag bl.a. redaktør på et erhvervssite under JP/Politikens Hus, FødevareWatch, der dækker føde- og drikkevareindustrien i ind- og udland.

ForfatterHenrik Tüchsen
ForlagGyldendal Business
År2014
Sider177
Pris200 kr
ISBN9788702107494

Andre læser også