Bøger om ledelse

Den hybride arbejdsplads

Vi står foran det, der uden tvivl er de seneste 100 års største globale omstilling af arbejde, og har en enestående mulighed for at redesigne arbejdet i vores organisationer. Spørgsmålet er nu – hvordan lykkes vi bedst med at skabe fremtidens arbejde og den hybride arbejdsplads?

Lynda Gratton, der er professor i ledelse og en af verdens førende ledelsestænkere, tager i denne bog udgangspunkt i sine 30 års forskning inden for de teknologiske, demografiske, kulturelle og samfundsmæssige tendenser, som former arbejdet, og bygger videre på det, vi lærte under pandemien. I bogen præsenterer hun en 4-trins-designproces. Processen gør dig i stand til at:

Forstå dine medarbejdere, og hvad der driver dem
Gentænke kreative måder at arbejde på, så du åbner for nye muligheder
Skitsere og teste dit nye arbejdsdesign i din organisation
Agere og skabe fremtidens hybride arbejdsplads
Igennem cases fra hele verden viser Lynda Gratton, hvilke udfordringer virksomheder står over for, når de vil skabe en hybrid arbejdsplads. Du møder den verdensomspændende bank HSBC, der byggede et tværfagligt team for at forstå sine medarbejdere, det japanske teknologiselskab Fujitsu, som testede tre typer kontorlandskaber for at finde det mest optimale, og det australske teleselskab Telstra, som etablerede nye roller for at koordinere arbejdet på tværs af organisationen.

“Den hybride arbejdsplads – en guide til at redesigne arbejdet i organisationer” kan, hvad enten du leder et team på fem personer, en virksomhed med 20 medarbejdere eller en multinational virksomhed med flere tusind ansatte, hjælpe dig med at tilrettelægge fremtidens arbejde og skabe en hybrid arbejdsplads, der fungerer, til gavn for både dig, dit team og virksomhedens resultater.

Oversat fra “Redesigning Work: How to Transform Your Organization and Make Hybrid Work for Everyone” (Penguin Business 2022).

Lynda Gratton er forfatter til flere internationale bestsellers om fremtidens arbejde. I 2021 udkom hendes bog ”Det nye lange liv” på Djøf Forlag, hvor det foreslås at bytte den klassiske opdeling af arbejde og fritid ud med et liv, der består af mange flere faser.

ForfatterLynda Gratton, Professor i ledelse.
ForlagDjøf Forlag
År2022
Sider272
Pris450 kr
ISBN9788757453898

Andre læser også