Bøger om ledelse

Den protreptiske samtale

Den protreptiske samtale åbner for en anden tilgang til ledelse, som baserer sig på værdier frem for målsætninger og handlinger. Bogen giver enkle metoder til refleksion og fordybelse i samtaler.

Bogen beskriver, hvordan den protreptiske samtale foregår i praksis. Du kan benytte bogen som en håndbog for den protreptiske samtale. Men den giver dig også mulighed for at opnå ny læring og nye erkendelser. Derfor er bogen også et redskab til dig med øvelser, reflekterende spørgsmål, filosofiske finurligheder, specielle, smukke billeder med historier m.m., der skal skærpe din interesse for protreptikkens filosofiske univers. Bogen er desuden krydret med cases fra ledere, som selv benytter protreptikken i deres hverdag. På den måde kan du blive inspireret til, hvordan du kan benytte protreptikken i din ledelse eller coachpraksis.

Bogens målgruppe er dig, som er leder eller coach. Du har interesse i eller arbejder med kommunikation og coaching. Jeg har skrevet bogen ud fra mine personlige erfaringer og opfattelse af, hvordan protreptik udøves. Bogen henvender sig til alle, der gerne vil vide mere om, hvordan man praktiserer protreptik.

Om forfatteren

Maibritt Isberg Andersen er ejer og stifter af ZTRONG. Hun er uddannet sygeplejerske, har taget den ICF-godkendte coachuddannelse hos Expand.nu og er certificeret protreptiker hos professor dr. phil. Ole Figh Kirkeby.

ForfatterMaibritt Isberg Andersen
ForlagZTRONG
År2014
Sider111
Pris349 kr
ISBN9788799615988

Andre læser også