Publikationer

Dit personlige lederskab

Dit personlige lederskab

I denne publikation giver fire ledelseseksperter deres bud på, hvordan du arbejder med dit personlige lederskab. Undervejs deler otte kommunale og regionale ledere på forskellige niveauer deres egne udfordringer og erfaringer med at udvikle det personlige lederskab.

Du kan downloade eller bestille publikationen gratis. Vær opmærksom på, at vi ikke sender til udlandet. Ved større bestillinger – dvs. mere end 50 stk. – bedes du maile til os på info@lederweb.dk, så vi kan sikre, at dine publikationer når frem.


At være leder er ikke bare en formel rolle, man kan påtage sig. Det bliver stadig vigtigere at kende og bruge sit selv personligt i lederjobbet, for det nødvendige følgeskab som leder opnår man sjældent uden at investere sin person.

I publikation her giver fire ledelseseksperter deres bud på, hvordan du kan arbejde med dit personlige lederskab – ud fra fire forskellige perspektiver: ledelsesrum, selvindsigt, relationer samt kommunikation. Undervejs deler otte kommunale og regionale ledere på forskellige niveauer deres egne udfordringer og erfaringer med at udvikle det personlige lederskab.

Formålet med publikationen er at give direktører, chefer og ledere mulighed for ”at se sig selv i spejlet” og inspirere alle til løbende at arbejde med deres personlige lederskab.

Dit personlige lederskab som lydbog

Du kan også lytte til publikationen. Lydbogen er en indlæsning af Væksthus for Ledelses publikation: ”Dit personlige lederskab”. Find den her

Andre læser også