Bøger om ledelse

Drop Business as Usual

Kan man finde mening i livet, gøre verden til et bedre sted og samtidig tjene penge?

Richard Bransons klare svar er ja! I denne bog fortæller han på sin unikke og motiverende måde, hvordan han selv og mange andre gør det, og hvordan vi alle sammen kan bidrage. Vi får et bedre liv som mennesker, når vi bidrager positivt til verden.

”At skrive en check kan have indflydelse på hundredvis af menneskers liv, men hvis hele forretningen indstilles på at skabe forandring, kan det påvirke millioner af menneskeliv og give alle medarbejderne i din virksomhed en helt ny mening med tilværelsen. Det er denne filosofi, der bringes til live her i bogen gennem fortællingerne om de personer, som har valgt en radikalt anderledes vej til et nyt forretningsområde – nemlig at gøre det rigtige i forhold til Jorden og dens befolkning og skabe forandring i den gode sags tjeneste.”

Drop business as usual betyder, at vi skal droppe den gamle måde at gøre tingene på til fordel for en måde, som er mere ærlig og hjælpsom for verden.

Om forfatteren

Richard Branson er grundlægger af det globale brand Virgin, som i dag tæller flere hundrede virksomheder inden for adskillige brancher. Udover at være forretningsmand og iværksætter er Branson meget involveret i humanitært arbejde. Ofte er han også i gang med at slå en verdensrekord et eller andet sted på kloden.

ForfatterRichard Branson
ForlagGyldendal Business
År2013
Sider338
Pris300 kr
ISBN9788702140712

Andre læser også