Værktøjer

E-kursus: Få mere indflydelse – kend dit ledelsesrum

Tag det gratis e-kursus “Få mere indflydelse – kende dit ledelsesrum”, som Væksthus for ledelse har lavet.

Du er formentlig stødt på begrebet Ledelsesrum. Og du er sikkert også bekendt med den korteste definition af det. Den der lyder noget i stil med: ’De handlemuligheder, en leder har i jobbet’.

Men er du egentlig dykket længere ned? Kender du dit eget ledelsesrum?

Det er der god grund til at gøre – og nu får du en grundig, gratis og givende mulighed for det. Vi præsenterer vores nye e-kursus Få mere indflydelse – kend dit ledelsesrum.

Klik her for at tilmelde dig e-kurset: Få mere indflydelse – kend dit ledelsesrum

Hvorfor skal jeg tage e-kurset?

Det er interessant, hvad der kendetegner og afgrænser netop dit ledelsesrum, og hvordan du opfatter mulighederne og begrænsningerne i dit virke. Et stort ledelsesmæssigt handlerum er ikke noget, du automatisk bliver tildelt. Du må også selv vove dig frem og afsøge dine muligheder.

Dit ledelsesrum er nemlig hverken entydigt, uforanderligt eller upåvirkeligt.

Tag derfor e-kurset for at blive indviet i hemmeligheden bag det optimale ledelsesrum, som du får allerede i første lektion. Derfra får du rig mulighed for både at udforske og ikke mindst udfordre dit ledelsesrum, så du kan opnå øget indflydelse på dit arbejdsliv og lederskab – og på den måde skabe bedre resultater.

Hvad skal jeg vide om e-kurset?

E-kurset byder på i alt fem lektioner, og du kan være i gang med den første, når du har tastet din mailadresse ind i feltet forneden.

Det er helt gratis at tilmelde sig.

Undervejs i lektionerne bliver du præsenteret for både øvelser og værktøjer, der hjælper dig med at udleve lektionernes pointer i praksis. Og du får et tocifret antal konkrete ideer til nye måder at påvirke dit ledelsesrum.

Lektionerne kommer på mail og inkluderer både tekst, video, værktøjer og øvelser. Du får én mail ugentligt i fem uger, og du kan til hver en tid melde dig fra igen, hvis du fortryder.

Andre læser også