animeret blob
Værktøjer

E-kursus: Nærvær på afstand

Afstand er et vilkår for mange ledere i den offentlige sektor. Lederne kan ikke bare svinge forbi en medarbejder og vende et problem. For medarbejderne er ude i marken for at løse vigtige samfundsopgaver. De besøger borgerne i egne hjem eller har deres daglige gang i børnehaven, hvor lederen sjældent er.

Dét har store konsekvenser for dig som leder, fordi du må klare dig uden nogle af lederens vigtigste redskaber: Den løbende kontakt, den uformelle kommunikation og det daglige samvær med medarbejderne.

Dette e-kursus giver dig hjælp, tips og inspiration til netop den disciplin. Og vi leverer det direkte til din indbakke.

Hvad kan jeg lære?

E-kurset handler om velkendte, men afgørende ledelseskompetencer som fx kommunikation, tillid og selvledelse. For hver af kompetencerne sætter vi specifikt fokus på, hvordan du kan lykkes med dem på afstand:

Hvordan opbygger du fx en tillidsfuld relation til medarbejdere, du sjældent ser? Hvilke faldgruber skal du passe på, når den meste kommunikation ikke sker ansigt-til-ansigt? Og hvordan giver du dine medarbejdere de bedste forudsætninger for selvledelse?

Det er nogle af de væsentlige spørgsmål og dilemmaer, vi behandler i løbet af kursets seks lektioner.

Hvordan foregår det?

Du får seks lektioner i alt. Den første følger umiddelbart efter din tilmelding, og derefter lander de med én uges mellemrum i din indbakke.

Lektionerne er en blanding af tekst, video, smarte værktøjer, enkle øvelser og praktiske tjeklister – og det er helt gratis at tilmelde sig. Hver lektion tager mellem 10 og 15 minutter at gennemføre.

Hvad siger andre om vores e-kurser?

Afdelingsleder, Lemvig Kommune
Afdelingssygeplejerske, Odense Universitetshospital
Publikation

Nærværende ledelse på afstand

Andre læser også