animeret blob
Værktøjer

E-kursus: Vejen til god ledelse

Hvad gør de gode ledere? Og hvordan kan du gøre dem kunsten efter i din hverdag? Det får du svar på, hvis du melder dig til Væksthus for Ledelses gratis e-kursus. Læs mere om kurset her og få en forsmag på, hvad en fisk har at gøre med god ledelse.

Vi har kogt hundredevis af artikler og bunkevis af publikationer ned til én koncentreret dosis ledelses-lærdom, der viser vejen til god ledelse i det offentlige.

Resultatet er blevet et e-kursus med netop den titel: Vejen til god ledelse.

E-kurset er gratis og giver dig henover syv lektioner vores bud på, hvad der kendetegner succesfulde ledere i kommuner og regioner. Og ikke mindst øvelser og værktøjer, der kan hjælpe dig med at omsætte den viden i praksis.

Hvad kan jeg lære?

E-kurset vil blandt andet lære dig:

  • Hvordan du bedst håndterer arbejdspladsens uundgåelige konflikter
  • Hvordan gode ledere kommunikerer (og hvordan du kan kopiere opskriften)
  • Hvordan du uddelegerer på en måde, der både udvikler dine medarbejdere og dine evner som leder
  • Hvorfor gode relationer er så vigtige – og hvordan du skaber og udvikler dem
  • Hvordan du holder fast på dine personlige værdier (også når du er i modvind)

Undervejs vil du møde den halshuggede giraf Marius fra Zoo, en flok læger, der er blevet sagsøgt af deres patienter, en rejseguide, en filminstruktør og en meget vigtig fisk.

Lektionerne bliver leveret direkte i din mailboks og er en blanding af tekst, video, værktøjer og øvelser. Du får én mail om ugen i syv uger, og du kan til hver en tid melde dig fra igen, hvis du fortryder.

TILMELD DIG HER

Hvem kan tilmelde sig? Det korte svar er ALLE.

Det marginalt længere svar er, at alle, der beskæftiger sig med ledelse på hvilket som helst niveau i offentligt regi, vil få konkrete værktøjer, teknikker og tankesæt, som kan tages med ud i virkeligheden og omsættes direkte til handling.

Andre læser også