Bøger om ledelse

Effektiv efteruddannelse – Til deltagere der vil lære nyt i praksis

En redskabsbog til medarbejderen, der står over for eller er i gang med et uddannelsesforløb. Bogen inviterer medarbejderen til at reflektere over og strukturere forløbet nøje i samråd med leder og organisation.

Blandt de centrale emner i bogen er: behovsafklaring, krav til leder og uddannelse, inddragelse af og sparring med kolleger, intensivering af læring samt praktisk anvendelse af ny viden. Målet er at sikre de bedste betingelser for succes – for både medarbejder og organisation.

Gennem en række lette og sjove øvelser, bliver medarbejderen i stand til at gøre sig kvalificerede overvejelser om efteruddannelsen og danne sig et overblik over den forskel, den nye viden kan gøre i praksis.

Effektiv efteruddannelse er en serie af bøger, der med hver sin optik behandler temaet efteruddannelse. Bøgernes målsætning er at bidrage til, at efteruddannelse bliver til effektiv efteruddannelse, hvor medarbejderens ny viden bliver forankret optimalt, og hvor uddannelsen dermed bliver en lønsom investering for organisationen. Bøgerne er blevet til i samarbejde med en gruppe af ledelses- og uddannelses- eksperter, konsulenter og erhvervsledere.

Om forfatterne

Mia Søiberg er indehaver af Go’Proces og uddannet cand.mag. i kultur æstetik og kommunikation ved Aarhus Universitet. Hun arbejder med at skræddersy og designe efteruddannelser og har været med til at udvikle begrebet “proceskonsulent” i Danmark.

Trine Teglhus er uddannet cand.mag. i interpersonel organisationskommunikation ved Aalborg Universitet. Trine er uddannelsesansvarlig og arbehder som proceskonsulent og underviser ved Go’Proces, hvor hun er optaget af at gøre uddannelse så praksisnært som muligt.

Anni Pedersen er uddannet cand.it. ved Aarhus Universitet. Anni arbejder som konsulent og underviser ved Go’Proces, og er særligt optaget af koblingen mellem teori og praksis og hvordan organisationer kan udnytte og bruge nye kompetencer.

ForfatterAnni Pedersen, Mia Søiberg, Trine Teglhus
ForlagDansk Psykologisk Forlag
År2013
Sider179
Pris248 kr
ISBN978-87-7706-824-9

Andre læser også