Bøger om ledelse

Effektiv efteruddannelse

– Til ledere der skal sikre forankring i dagligdagen

En praktisk guide til lederen, der står over for eller er midt i at sende en medarbejder på efteruddannelse. Med konkrete øvelser og talrige gode råd undervejs gennemgås faserne i et efteruddannelsesforløb (før-under-efter) – set fra lederens perspektiv.

Spørgsmål som bogen søger at besvare er bl.a.: Hvornår begynder anvendelsen af ny viden? Hvordan motiveres medarbejderen før, under og efter forløbet? Hvordan sikres effektiv implementering af den nye viden i organisationen?

Effektiv efteruddannelse er en serie af bøger, der med hver sin optik behandler temaet efteruddannelse. Bøgernes målsætning er at bidrage til, at efteruddannelse bliver til effektiv efteruddannelse, hvor medarbejderens ny viden bliver forankret optimalt, og hvor uddannelsen dermed bliver en lønsom investering for organisationen. Bøgerne er blevet til i samarbejde med en gruppe af ledelses- og uddannelses- eksperter, konsulenter og erhvervsledere.

Om forfatterne

Mia Søiberg er indehaver af Go’Proces og uddannet cand.mag. i kultur æstetik og kommunikation ved Aarhus Universitet. Hun arbejder med at skræddersy og designe efteruddannelser og har været med til at udvikle begrebet “proceskonsulent” i Danmark.

Trine Teglhus er uddannet cand.mag. i interpersonel organisationskommunikation ved Aalborg Universitet. Trine er uddannelsesansvarlig og arbehder som proceskonsulent og underviser ved Go’Proces, hvor hun er optaget af at gøre uddannelse så praksisnært som muligt.

Anni Pedersen er uddannet cand.it. ved Aarhus Universitet. Anni arbejder som konsulent og underviser ved Go’Proces, og er særligt optaget af koblingen mellem teori og praksis og hvordan organisationer kan udnytte og bruge nye kompetencer.

ForfatterAnni Pedersen, Mia Søiberg, Trine Teglhus
ForlagDansk Psykologisk Forlag
År2013
Sider213
Pris298 kr
ISBN978-87-7706-825-6

Andre læser også