Bøger om ledelse

Empowerment

Mange medarbejdere synes at gøre modstand og trække fra forandringsprocesser. Denne bog arbejder med tre elementer, som styrker medarbejdernes empowerment.

– En praktisk guide til succes

Denne bog handler om udviklingsprocessen mod en styrket organisation – bedre konkurrenceevne og rentabilitet ved at forstærke værdien af medarbejdernes arbejdsindsats i organisationen, arbejdsgruppe eller team.

I mødet med udfordringer og kontinuerlige forbedringer af arbejdsgangen søger alle organisationer støtte, medbestemmelse og engagement fra medarbejderne, men mange medarbejdere synes at gøre modstand og trække sig fra disse velmenende og nødvendige tiltag. Denne guide giver forståelse for at lede mennesker til at styrke arbejdspladsen. Det kræver, at der udvikles et nyt arbejdsmiljø.

Denne bog vil hjælpe dig med at huske på de tre elementer som udgør en styrket arbejdsplads:

  • Tankegang
  • Relationer
  • Struktur

For at opnå en styrket arbejdsplads må hver enkelt af disse dimensioner i organisationen ændres. De organisationer som går forrest mod empowerment, skaber en ny form, som resulterer i sunde medarbejdere i sunde organisationer. For at opnå en styrket arbejdsplads må hver enkelt af disse dimensioner i organisationen ændres. De organisationer som går forrest med empowerment skaber en ny form som resulterer i sunde medarbejdere i sunde organisationer.

ForfatterLars Stig Duehart og Mette Lorentzen
ForlagForlaget Birmar
År2015
Sider100
Pris150 kr
ISBN978-87-93149-90-8

Andre læser også