Bøger om ledelse

Er der en leder til stede?

At lede på distancen er efterhånden et vilkår for de fleste organisationer – private og offentlige, danske og internationale.Her får du overblik over fald- og guldgruberne ved distanceledelse og virtuelt samarbejde.

At lede på distancen er efterhånden et vilkår for de fleste organisationer – private og offentlige, danske og internationale. Som leder, projektleder, specialist, underviser eller konsulent får du med Er der en leder til stede en sammenhængende fremstilling af, hvad der er fald- og guldgruberne i distribuerede organisationer, såsom:

  • Hvordan skaber I nære relationer over distancen?
  • Hvordan sikrer I sammenhænge mellem de lokale opgaver og den globale strategi, så det giver mening for de involverede?
  • Hvordan kan den IT-støttede kommunikation designes, så I opnår engagement og ejerskab på det enkelte arbejdssted?
  • Hvordan opløser I siloerne og får den tværgående videndeling til at skabe værdi?
  • Hvordan kan du udøve distanceledelse, så du fremmer distancemedarbejderens selvledelse?

Er der en leder til stede giver gennem otte kapitler inspiration fra teori og forskning såvel som fra praksis. Hvert kapitel afsluttes desuden med nogle konkrete værktøjer, som du kan anvende til at styrke jeres kompetencer og effektivitet.

Samtidig er der igennem bogen en række refleksionsspørgsmål, som på en enkel og direkte måde kan hjælpe dig i gang med nye initiativer til, hvor du og dine kolleger kan styrke nærvær, fællesskab og effektivitet over distancen.

Bogen er primært henvendt til ledere og projektlederen, men er også meget anvendelig for andre som skal skabe gode relationer og gode resultater over distancen.

ForfatterLars Pedersen
ForlagSamfundslitteratur
År2017
Sider244
Pris299 kr
ISBN9788759329689

Andre læser også