Bøger om ledelse

Et liv med overskud

Hvis man har styr på sin økonomi, er det meget lettere at få råd til det, man ønsker. I denne bog giver forfatteren enkle råd og eksempler som kan hjælpe dig til mere overskud i dit liv.

Kun omkring 20 % af os ved, hvad vi har brugt sidste måneds løn på – ud over huslejen. Pengene forsvinder bare måned efter måned. Hvis man har styr på sin økonomi, er det meget lettere at få råd til det, man ønsker.

Der er måske nogle steder, man kan skære: droppe at købe på klods, bo billigere, købe mindre dyrt tøj, planlægge og lave indkøbsliste før indkøb, prøve en anden type ferie osv.

Vi møder i bogen to personer, der har hver deres forbrugsmønster gennem livet. Den ene er den fornuftige, der sparer op, den anden er den impulsive, der bare køber, hvad han har lyst til. Men pointen er, at vi kan lære af begge personer. Og pointen er, at når vi har styr på vores økonomi, bliver vi gladere og mere tilfredse og har mulighed for at gøre det, vi virkelig har lyst til.

Om forfatteren:

Karsten Engman Jensen, cand.polit., er økonomisk ekspert i privatøkonomi på DR. Han har undervist i økonomi på Københavns Universitet og Copenhagen Business School. Han har derudover været ansat i Danmarks Nationalbank, Institut for Konjunkturanalyse, Dabladet Børsen og TV2.

Køb bogen hos forlaget her

ForfatterKarsten Engmann Jensen
ForlagGyldendal Business
År2012
Sider240
Pris300 kr
ISBN9788702123968

Andre læser også