Bøger om ledelse

Facilitering

Forandringer skal ledes, så den ønskede effekt opnås. Herdeler professionelle facilitatorer ud af deres erfaringer, metoder, redskaber og tips, der kan forfine de trænede såvel som utrænede facilitators værktøjskasse.

Forandringer skal ledes, så den ønskede effekt opnås. Hvis du er den ansvarlige for at drive forandringsprocesserne og sikre, at forandringerne rent faktisk finder sted, er facilitering et af svarene.

I Facilitering deler professionelle facilitatorer ud af deres erfaringer, metoder, redskaber og tips, der kan forfine de trænede såvel som utrænede facilitators værktøjskasse.

I bogen angives, hvordan du skaber energifyldte møder, workshops og processer, hvor deltagerne tager ejerskab til løsningen, holder energien oppe, og du opnår de ønskede resultater.

Her har du værktøjskassen, der dækker planlægning, udførelse og implementering, som gør en forskel for ledere, medarbejdere og organisationer.

Facilitering handler om at skabe resultater gennem involvering af de menneskelige ressourcer i organisation og skabe mening, energi og stærkere relationer mellem mennesker.

Om forfatterne

Cecilie van Loon er seniorkonsulent i Implement Consulting Group og har siden 2006 beskæftiget sig med udvikling af medarbejdere og ledere i offentlige og private organisationer. Læs mere om Cecilie van Loon.

Henrik Horn Andersen har det overordnede ansvar for de 60 konsulenter i Implement Consulting Group, der arbejder med lederudvikling og ledelse af forandringer på tværs af Skandinavien. Læs mere om Henrik Horn Andersen.

Line Larsen er seniorkonsulent i Implement Consulting Group og har mange års erfaring med at udvikle og drive interne og eksterne forandringsprocesser i organisationer på medarbejder- og lederniveau. Læs mere om Line Larsen.

ForfatterCecilie van Loon, Henrik Horn Andersen og Line Larsen
ForlagDjøf Forlag
År2016
Sider260
Pris370 kr
ISBN9788757422238

Andre læser også