Bøger om ledelse

Fair Proces

– Fra upopulære forandringer til medarbejdere, der udvikler løsninger

De sidste 30 års forskning viser, at to ud af tre forandringsprocesser ikke skaber mere værdi for organisationen. Men når medarbejderne har ejerskab til formålet med forandringen og er involverede i at udvikle og afprøve løsninger, så lykkes det otte ud af ti gange.

Men hvordan involvere uden at miste styringen? Og hvordan styre uden at miste ejerskabet? Fair proces er en forskningsbaseret og praktisk tilgang til forløbsstyring af involverende forandringsprocesser. En tidlig udgave af bogen vandt i 2012 en pris på den nordamerikanske forskerpraktiker-konference ‘Academy of Management’ i Boston. Uddrag af bogen er bragt i Harvard Business Review.

Om forfatteren

Bo Vestergaard er ledelses- og organisationskonsulent i UCN act2learn, konsulenthuset i University College Nordjylland. Professional Partner in Relational Coordination Research Collaborative, Brandeis University. Forfatter til den teoretisk-praktiske artikel “Leading unpopular Changes With Fair Process”, der i 2012 er kåret blandt de top 10 procent bedste papers ved den prestigefylde konference Academy of Management, Boston, US. Forfatter til “Managing an Unpopular Change Effort” publiseret ved Harvard Business Review.

ForfatterBo Vestergaard
ForlagFAIR PROCES
År2013
Sider95
Pris249 kr
ISBN9788799640300

Andre læser også