Bøger om ledelse

Fast Forward Strategi

Nyt koncept kombinerer den nyeste teoretiske viden og giver inspiration til at praktisere strategi på en ny og anderledes måde. Bogen præsenterer konceptet Fast Forward Strategi.

– En moderne og nødvendig opfattelse af strategi!

I denne bog giver forfatterne, et par af landets fremmeste forskere og rådgivere inden for strategi og innovativ forretningsudvikling, deres unikke bud på en ny måde at tænke strategi på.

Forandringens vinde blæser vedvarende ind over os i form af en ny global arbejdsdeling, en eksponentiel teknologisk udvikling, vidensamfundet og en ny opfattelse af arbejde og ledelse, som har ændret betingelserne for strategisk ledelse markant, og sat en ny dagsorden. En dagsorden der gør, at du nødvendigvis må skabe nye antagelser om marked, kunder, konkurrenter, organisationen og hele den logik din forretning fungerer efter. Det er på tide ikke bare at erkende, men at handle. Hvilket er det forfatterne gør i denne bog.

Forfatterne beskriver blandt andet hvad strategi er i sin rene form, de forskellige strategiske skoler og hvad Fast Forward konceptet går ud på. Samt hvad du skal overveje før du gå Fast Forward.

Bogens målgruppe er alle de personer, som i deres organisation, kan tænkes at blive involveret i en diskussion af og udvikling af organisationens strategi.


Om forfatterne

Anders Drejer er Partner i Strategylab, ph.d., professor i strategi og forretningsudvikling på Aalborg Universitet og uddannet civilingeniør med speciale i virksomhedssystemer. Læs mere om forfatter Anders Drejer.

Jakob Blok Grabow er Partner i Strategylab, cand.merc i Strategi, Organisation og Ledelse. Han er Ekstern Lektor i Strategi og Forretningsudvikling på Aarhus Universitet, hvor han blandt andet underviser og vejleder på HD samt Cand. Merc. Læs mere om forfatter Jakob Blok Grabow.

ForfatterAnders Drejer & Jakob Blok Grabow
ForlagDjøf Forlag
År2016
Sider240
Pris375 kr
ISBN9788757426670

Andre læser også