Bøger om ledelse

Find din gnist – en guide til meningen med dit liv

Mange af os kender det dilemma, at vi trods medgang og succes alligevel føler, at vi mangler noget. Henning Daverne giver dig illustrative eksempler og en let-tilgængelig tekst til at forstå en dybere mening med livet.

Hvad gør jeg her? Hvad skal jeg her? Er jeg glad for mit arbejde? For min familie? Hvad er meningen med livet? Hvad er meningen med det hele? De fleste af os har ikke tid til at stoppe op og finde svar på spørgsmålene, som derfor tumler ubesvarede rundt i hovedet, mens vi haster på arbejde; henter børnene; sender dem til fritidssysler; når at løbe en tur, inden aftensmaden skal på bordet; ungerne skal i seng; og vi skal lige tjekke de sidste mails, inden vi udmattede falder i søvn. Den travle hverdag køres med automatgear.

Uanset om motoren bryder sammen eller fortsætter med at brænde benzin af, vil mange mennesker på et eller andet tidspunkt, hvordan de selv kan bestemme vejen.

Henning Daverne beder læseren om at stoppe op og overveje: Hvor står du i livet? Mærk efter! Er det muligt for dig at finde din gnist? Gnisten er de magiske øjeblikke, hvor vi føler lykke koblet med mening. Vi oplever, at vi virkelig lever og ikke mangler noget.

Daverne giver læseren en forståelse for, hvordan vi hver især kan finde frem til vores egen gnist. Vi kan alle blive bedre til at finde vores rette vej, hvis vi tør. Man kan nemlig lære at blive bedre til at spotte, når muligheden byder sig.

Bogen guider en til at forstå meningen med livet gennem illustrative eksempler, praktiske øvelser samt lettilgængelig tekst.

Om forfatteren:

Henning Daverne er stifter og leder af Lotusheart Academy – og er blandt Europas bedste i kampsporten Wing Tsun. Daverne er uddannet inden for meditation af guruen Maharajji, en af de mest anerkendte inden for traditionel meditation, og betragtes i dag som en af landets stærkeste kompetencer inden for erhvervsmeditation.

ForfatterHenning Daverne
ForlagGyldendal Business
År2012
Sider200
Pris300 kr
ISBN9788702134063

Andre læser også