Bøger om ledelse

Fokus på jobbet

Træn din hjerne med mindfulness og opnå mere fokus, effektivitet og glæde.Forfatterne forener viden, forskning, erfaring og personlige fortællinger om mindfulness i arbejdslivet.

Baseret på ny forskning viser bogen, at man med mindfulness kan træne hjernen til at holde fokus og bevare roen i en travl arbejdsdag. Forfatterne forener viden, forskning, erfaring og personlige fortællinger fra psykologer, læger, vidensarbejdere, hjerneforskere, mindfulnessinstruktører og organisationskonsulenter, der i forskellige sammenhænge og fra forskellige perspektiver har forenet mindfulness med arbejdslivet.

De kommer bl.a. ind på myten om multitasking, sammenhængen mellem en fuldt pakket kalender og effektivitet, hvordan mindfulness fremmer kreativitet og mindsker stress samt hvordan man skaber robusthed i sig selv og i organisationen.

Bogen præsenterer også programmet CBMT (Corporate Based Mindfulness Training), som er et otte ugers program til at arbejde systematisk med mindfulness i arbejdslivet. Programmet anvendes bl.a. af virksomhederne Google, Carlsberg, Sony, Johnson & Johnson, Vattenfall, IKEA, McKinsey og Nike.

Oversat fra svensk af Susanne Brønnum.

ForfatterSara Hultman, Martin Ström
ForlagDansk Psykologisk Forlag
År2016
Sider174
Pris319 kr
ISBN978-87-7158-345-8

Andre læser også