Bøger om ledelse

Fra vision til virkelighed

Den strategiske udfordring

FRA VISION TIL VIRKELIGHED – DEN STRATEGISKE UDFORDRING belyser kunsten at styre overordnede processer, inklusive strategi, struktur og kultur, der er afgørende for at opnå resultater i dagligdagen. Dette er et tema, der er relevant for organisationer på tværs af bestyrelseslokalet og frontlinjen. Desværre prioriteres det sjældent systematisk, og resultatet afspejler ofte dette forsømte område.

Bogen udforsker disse dybtgående spørgsmål: Hvad er meningen? Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvor er vi på vej hen? Hvad vil vi opnå, og hvordan? Hvilke rammer har vi? Hvilken kultur vil vi fremme? Hvordan omsætter vi det til praksis og får alle med?

Stig Næsh Hendriksen inddrager teori, der belyser gennem sine enge praktiske erfaringer, og han tager dig med på en rejse gennem cases fra kendte virksomheder og sine egne fejltagelser og succeser i mere end 40 år inden for lederskab, både nationalt og internationalt. Denne bog fortsætter rejsen, der blev påbegyndt med LEDERSKAB I ØJENHØJDE OG DEN MENNESKELIGE FAKTOR, udgivet i marts 2023. Hvor den første bog dykkede ned i følelser og menneskelig påvirkning, fokuserer denne bog på den rationelle styring af processer ud fra en overordnet vision og mening.

ForfatterStig Næsh Hendriksen
ForlagSkriveforlaget
År2024
Sider192
Pris270
ISBN9788775740741

Andre læser også