Bøger om ledelse

Fremtidens leder

Denne bog guider dig til at få øje på, hvordan du ubevidst genspiller nogle mønstre fra din opvækst, som måske ikke gavner dig som leder.

– en psykologisk værktøjskasse

Dine forudsætninger for skabe relationer har rod i dit tidlige tilknytningsmønster. Det kan præge din gennemslagskraft som leder, også selvom du er faglig dygtigt og knokler igennem.

Denne bog guider dig til at få øje på, hvordan du ubevidst genspiller nogle mønstre fra din opvækst, som måske ikke gavner dig som leder.

Den giver dig nogle psykologiske værktøjer til at reparere på dine indre arbejdsmodeller, så du kan blive en robust leder, der på kompetent vis evner den relationelle del af ledelse. Altså en leder, der med den rette balance mellem autencitet og autoritet kan håndtere medarbejdernes reaktioner og følelser i organisationerne, der ofte er komplekse og præget af forandringer.

Bogen giver en grundig introduktion til tidlige tilknytningsmønstres betydning for ledelse, og den beskriver via cases mange nuancer af lederskabets blinde vinkler. Du får også muligheden for at kortlægge dit eget mønster undervejs – og et bud på, hvordan du kan arbejde videre.

Bogen henvender sig til ledere på alle niveauer og dem, der uddanner og underviser ledere.

ForfatterGitte Svanholm og Susanne Rønskov Hermann
ForlagHans Reitzels Forlag
År2015
Sider160
Pris225 kr
ISBN9788741262758

Andre læser også