Bøger om ledelse

Fugle i flok – Om livet på arbejde, på overfladen og under!

Fugle i flok er tolv historier om organisatoriske og psykologiske problemstillinger på arbejdspladsen. Forfatter Jørgen Jørgensen har selv været involveret i mange organisationer, enten som ansat eller konsulent, og det er hans mangeårige erfaring, der gør, at han har kunnet samle bogens eksempler, som kan hjælpe til at undersøge og forstå, hvad der kan være på spil, når mennesker omgås i leder/medarbejder- og kollegarelationer.

Alle historierne har afsæt i virkeligheden. Det giver dem autenticitet og nærhed og er med til at fremhæve, at noget er på spil. Og det gør dem nemmere og sjovere at læse. Med hver historie følger en række spørgsmål og refleksioner, som kan være udgangspunkt for at blive klogere. For ledere og medarbejdere er der noget at hente, ligesom kursister og studerende kan drage nytte af eksemplernes magt.

Om forfatteren

Jørgen Jørgensen, cand. polit. med master i organisationspsykologi, er konsulent i organisation og ledelse, med fokus på dialog og involvering, sammenhænge og at få visioner omsat til handling. Han har mere end 30 års erfaring og ydelserne rangerer fra coaching til korte og længere forløb i grupper og teams.

ForfatterJørgen Jørgensen
ForlagSkriveforlaget
År2013
Sider130
Pris189 kr
ISBN978-87-93068-06-3

Andre læser også