Bøger om ledelse

Gå forrest – om at lede andre og skabe vinderkultur

Ulrik Wilbek er blevet kåret som verdens bedste håndboldtræner, og fortæller i denne bog om, hvad der skal til for at skabe resultater sammen med andre mennesker. For Wilbek handler det om at skabe en vinderkultur.

Som træner hverken kan eller må han score mål. Det skal spillerne gøre. Men han kan give dem de bedste rammer for at træffe beslutningerne på banen. Og her er filosofien, at man som leder får langt det bedste resultat, hvis man viser tillid, og hvis det er tilladt at begå fejl. Omvendt forventer han, at spillerne bidrager og tager ansvar, ikke bare for deres egen præstation, men for den kultur der er på holdet.

Det er lettere at fastholde en vinderkultur og troen på, at ’vi vinder hver gang’, når det går godt, men det er en langt større udfordring, når resultaterne udebliver, og vi møder modgang. Ifølge Ulrik Wilbek kræver det, at vi bevarer troen og aldrig opgiver håbet. Og det er til inspiration for alle, der skal lede og motivere andre, og som vil vide mere om, hvordan man opnår det bedste samarbejde med andre.

Bogen er en blanding af hans egne historier fra herrelandsholdet, den nyeste forskning om hjernen og motivation, og hans erfaring med ledelse og møde med erhvervslivet.


Om forfatteren

Ulrik Wilbek er landstræner for herrelandsholdet i håndbold, nyudnævnt sportschef i Dansk Håndbold Forbund, samt en af erhvervslivets mest efterspurgte sparringspartnere.

ForfatterUlrik Wilbek
ForlagLindhardt & Ringhof
År2012
Sider256
Pris300 kr
ISBN9788711402382

Andre læser også