Bøger om ledelse

God videreuddannelse

Uddannelse er ikke noget, du får, men noget, du tager. Bogen sætter fokus på en række væsentlige temaer, som du må forholde dig til for at få et godt udbytte af et videreuddannelsesforløb.

Uddannelse er ikke noget, du får, men noget, du tager. Det kræver planlægning, engagement, samarbejde og en vilje til gensidig forpligtelse.

Bogen sætter fokus på en række væsentlige temaer, som du må forholde dig til for at få et godt udbytte af et videreuddannelsesforløb.

Bogen giver svar på spørgsmål som:

  • Hvordan lærer jeg bedst?
  • Hvordan bruger jeg mine erfaringer fra mit arbejdsliv til at fremme min læring?
  • Hvordan kan det, jeg lærer på uddannelsen, få liv uden for undervisningslokalet?
  • Skal jeg involvere min arbejdsplads i mit uddannelsesforløb og i givet fald hvordan?
  • Hvordan finder jeg den passende balance mellem arbejde, uddannelse og privatliv?

På denne vis giver bogen indsigt i alle de forhold og processer, der ikke står noget om i studieordninger eller undervisningsplaner, men som har stor betydning for det udbytte, du får af studiet og for de læringsprocesser, du går igennem som studerende.

Bogen kan læses, inden du begynder på en HD-, diplom- eller masteruddannelse eller bruges i forbindelse med et introduktionsforløb på sådanne uddannelser. Den kan ligeledes læses i slutningen af et uddannelsesforløb med henblik på at evaluere din læring gennem uddannelsen og sikre, at denne læring ikke forsvinder i den daglige travlhed, når uddannelsen stopper. Eller den kan konsulteres undervejs i studiet, når du har brug for at reflektere over, hvordan du får det hele til at hænge sammen og give værdi.

ForfatterErik Laursen (red.) og Nikolaj Stegeager
ForlagSamfundslitteratur
År2016
Sider158
Pris259 kr
ISBN9788759320631

Andre læser også