Bøger om ledelse

Grænseoverskridelser i organisationer

Forebyggelse og håndtering af krænkende handlinger, mobning og seksuel chikane

Mobning, seksuel chikane og andre former for krænkelser finder sted selv på de mest velfungerende arbejdspladser. Mange organisationer står tøvende og famlende, men der er brug for resolut og konsekvent handling.

Krænkende handlinger er en samlet betegnelse for mobning, seksuel chikane og andre former for krænkelser. De finder sted selv på de mest velfungerende arbejdspladser.

Det er altid en vanskelig situation, når krænkende handlinger forekommer. Mange organisationer står tøvende og famlende, men der er brug for det stik modsatte: hurtig, proaktiv, præventiv, medmenneskelig og ansvarlig handling.

Organisationen skal resolut og konsekvent tage hånd om den destruktive situation, så alle bliver hjulpet godt videre. Samtidig er det vigtigt at have et skarpt øje på den forebyggende indsats.

Bogen viser vej gennem et vanskeligt terræn, hvor der er stor risiko for at fare vild eller vælge omveje med store omkostninger for alle involverede parter.

Bogen bygger på den nyeste viden og lovgivning om krænkende handlinger, suppleret med psykologisk indsigt, håndfaste anbefalinger og praktiske råd.

ForfatterSarah Ambs-Thomsen
ForlagDansk Psykologisk Forlag
År2023
Sider212
Pris299 kr
ISBN978-87-7158-985-6

Andre læser også