Bøger om ledelse

Snart griner vi af 8-16-jobbet

Snart griner vi af 8-16-jobbet klæder ledere og organisationer på til at gå skridtet videre fra “to hjemmearbejdsdage om ugen” til faktisk at skabe en organisation, der ikke bare overlever fremtidens kompleksitet, men tager organisationens trivsel og produktivitet til nye højder.

MERE TRIVSEL, MINDRE STRESS, BEDRE PERFORMANCE OG EN SOLID BUNDLINJE …

… det er drømmen for mange organisationer, der vil arbejde fleksibelt og hybridt. Men selvom de er ivrige efter at gribe mulighederne i det hybride arbejdsliv, frygter de typisk også at gå på kompromis med bundlinje, produktivitet og sammenhængskraft – og det med god grund. At skabe en hybrid organisation kræver nemlig et opgør med de måder, vi i generationer har indrettet arbejdslivet på.

Snart griner vi af 8-16-jobbet klæder ledere og organisationer på til at gå skridtet videre fra “to hjemmearbejdsdage om ugen” til faktisk at skabe en organisation, der ikke bare overlever fremtidens kompleksitet, men tager organisationens trivsel og produktivitet til nye højder. Bogen giver:

Overblik over de organisatoriske strømninger og paradigmeskift, der præger arbejdslivet.
Svar på de udfordringer, som ledere kæmper med i transformationen af deres organisationer.
En værktøjskasse til at skabe fælles forandringer i hybride organisationers hverdag.
Snart griner vi af 8-16-jobbet er relevant for ledere, HR-professionelle og andre, der arbejder med organisations- og ledelsesudvikling, ligesom den henvender sig til studerende inden for organisation og ledelse.

ForfatterLise Dahl Arvedsen og Liv Otto Hassert
ForlagAkademisk Forlag
År2022
Sider262
Pris280 kr
ISBNISBN: 9788750063315

Andre læser også