Bøger om ledelse

Praktisk programledelse

En praktisk metodeguide til programlederen, der skal etablere, gennemføre og realisere gevinsterne for store komplekse og strategiske udviklingsinitiativer i den offentlige sektor.

Denne bog er en praktisk metodeguide til programlederen, der skal etablere, gennemføre og realisere gevinsterne for store komplekse og strategiske udviklingsinitiativer i den offentlige sektor. Bogen giver dig overblik over og fører dig igennem alle væsentlige designvalg i forhold til etablering og gennemførelse af et program.

Bogen tilbyder dig en række metoder, hvormed du kan skabe fælles retning og afgrænsning, løbende fremdrift og værdi for programmets væsentligste aktører. Bogen hjælper dig til at skabe store og radikale ændringer i en organisation, i en sektor eller for velfærdsydelser rettet mod virksomheder og borgere.

Forfatterne har mange års praktisk erfaring i arbejdet med programmer og store transformationer i den offentlige sektor og giver her deres bud på, hvordan du kan skabe et godt fundament for at lykkes med dit program. Problemstillingerne og metoderne, der tages op i bogen, er universelle og går igen, uanset om programmet er drevet af digitalisering eller ønskede kulturforandringer, og uanset om man ønsker at levere med agile eller mere traditionelle metoder.

ForfatterHelle Falholt, Sine Højdahl og Mikkel Lau
ForlagDjøf Forlag
År2022
Sider253
Pris325 kr
ISBN9788757453010

Andre læser også