Bøger om ledelse

Hvordan organisationer fungerer

Organisations- og ledelsesfaget er i stadig udvikling. Her er en af de mest anvendte lærebøger i organisationsteori i Skandinavien, nu opdateret med den nyeste forskning og teori.

– en indføring i organisation og ledelse

En af de mest anvendte lærebøger i organisationsteori i Skandinavien, nu i tredje udgave opdateret med den nyeste forskning og teori.

Organisations- og ledelsesfaget er i stadig udvikling. Undersøgelser af organisationer viser, at faget ændrer sig over tid. Faget organisation afspejler hvordan den teknologiske udvikling, ændringer i arbejds- og samfundsliv, politik, sociale og kulturelle faktorer påvirker både organisering og ledelse af forskellige typer virksomheder.

3. udgave af denne “nyklassiker” afspejler denne udvikling. Der er lagt vægt på at gøre den pædagogiske fremstilling af det faglige stof endnu bedre.

Bogen er opdateret med den nyeste forskning og teori. Gennem hele bogen er der lagt vægt på at holde et kritisk perspektiv, hvor der drøftes hvilken form for empirisk fundament, de enkelte teorier har.

Om forfatterne

Dag Ingvar Jacobsen, dr. philos, ved Høgskolen i Agder, Norge. Han har gennemført flere store empiriske undersøgelser og publiceret både bøger og artikler om organisation og ledelse, statsvidenskab og metode. Han er en efterspurgt foredragsholder i Norge og det øvrige Norden.

Jan Thorsvik, dr.philos. og professor ved Høgskolen i Agder, Norge. Han har udgivet flere bøger og artikler om offentlig administration og politik samt om organisationsteoretiske emner. Også han er en efterspurgt foredragsholder i de nordiske lande.

ForfatterDag Ingvar Jacobsen og Jan Thorsvik
ForlagHans Reitzels Forlag
År2014
Sider494
Pris540 kr
ISBN9788741258607

Andre læser også