Bøger om ledelse

Hybrid ledelse

De fleste organisationer har i dag indrettet sig fleksibelt og hybridt i en eller anden grad. Mange steder sker det helt smidigt og problemfrit, men indimellem kan den hybride struktur udfordre fællesskabet og gøre opgaveløsningen vanskeligere. Denne bog giver vejledning i at få det bedste ud af den hybride arbejdsplads.

De fleste organisationer har i dag indrettet sig fleksibelt og hybridt i en eller anden grad. Mange steder sker det helt smidigt og problemfrit, men indimellem kan den hybride struktur udfordre fællesskabet og gøre opgaveløsningen vanskeligere.

Som leder kan man let føle sig klemt i de nye krav og arbejdsvilkår. Hvordan arbejder man med motivation og trivsel, når man ikke kan se medarbejderne direkte i øjnene eller være i dialog med hele arbejdsfællesskabet på samme tid? Hvordan får man organisationens strategiske fokus til at træde tydeligt frem, når kommunikationen foregår ad kanaler, som man ikke nødvendigvis har erfaring med? Det er spørgsmål som disse, denne bog adresserer.

Hybrid ledelse – samarbejde på tværs af tid og sted giver vejledning i at få det bedste ud af den hybride arbejdsplads. Det er en bog til ledere, HR-afdelinger – og alle andre, som skal få samarbejde og opgaveløsning til at fungere i et hybridt arbejdsfællesskab.

ForfatterHanne V. Moltke, Trille Frodelund Lykke, Ida Gamborg Nielsen
ForlagDansk Psykologisk Forlag
År2022
Sider166
Pris280 kr
ISBN978-87-7158-233-8

Andre læser også