Bøger om ledelse

I den gode ledelses tjeneste

Susanne teglkamp har bedt hendes netværk om at kommentere på de over 100 artikler om ledelse, som hun har skrevet igennem 10 år. Bogen her er blevet til på baggrund af deres stemmer, og beskriver med forskellige emner, hvad god ledelse kan være.

I den gode ledelses tjeneste er en bog skrevet til ledere og af ledere med Susanne Teglkamp som ankermand. Sammen med en lang række ledere og konsulenter udfolder hun de mange forskellige sider og udfordringer omkring ledelse.

I den gode ledelses tjeneste opfordrer til at involvere og inspirere andre til at reflektere over den gode ledelse og være med til at sætte den på dagsordenen. Artiklerne tager afsæt i Susanne Teglkamps mangeårige erfaring blandt små og store virksomheder. Bogen er blevet til ved, at ledere og konsulenter er blevet indbudt til at vælge blandt flere end 100 af Susanne Teglkamps artikler om ledelse og skrive en refleksion eller om en personlig erfaring på baggrund af emnet. Det er der kommet en række meget forskellige og meget inspirerende bidrag ud af.


Det er håbet, at bogens mange temaer vækker din nysgerrighed, inspirerer og giver dig anledning til refleksion. Bogen er også en invitation til dig om at gå ind i den gode ledelses tjeneste. Hvad enten du selv er leder, er konsulent eller bare interesserer dig for ledelse, så kan du helt sikkert også være med til at sætte god ledelse på dagsordenen.

I den gode ledelses tjeneste tager mange interessante temaer op. Du kan blandt andet læse om forskellige aspekter af det personlige lederskab, om personaleledelse samt Leadership og Management. Derudover får du i tilgift de fem mest downloadede artikler om ledelse gennem det seneste år. Her kan du blandt andet læse om, når fravær af ledelse får katastrofale følger og et bud på ledelsesarbejdet i det kommende år – måned for måned.


Om forfatteren

Susanne Teglkamp er konsulent og direktør i Teglkamp & Co. Hun er uddannet jurist og reserveofficer. I 2012 fik Susanne Teglkamp DJØFs Branchenetværk Selvstændiges ildsjælspris for at sætte god ledelse på dagsordenen.

ForfatterSusanne Teglkamp
ForlagForlaget Indblik
År2012
Sider229
Pris229 kr
ISBN9788792888525

Andre læser også