Bøger om ledelse

I politikkens vold

Denne bog viser, hvilke konsekvenser det politiske udgangspunkt får for dig som offentlig leder, og hvilke strategiske muligheder du har for at lykkes i en verden, der på godt og ondt er en uadskillelig del af det politiske system.

I et folkestyre som det danske er den offentlige sektors mange institutioner og myndigheder i sidste instans politisk ledet, reguleret og styret.

Denne bog viser, hvilke konsekvenser det politiske udgangspunkt får for de offentlige lederes varetagelse af ledelsesopgaven. Den viser, hvordan de ledere, der forstår at orientere sig i det politiske landskab, kan få betydelig indflydelse på den offentlige politik og dens udmøntning. Det politiske grundvilkår kan også rumme ubehagelige overraskelser for de ledere, der kommer i klemme, fordi de ikke formår at placere sig selv i et politisk spil.

Målet med bogen er ikke kun at analysere og beskrive de offentlige lederes vilkår. Den viser også, hvilke strategiske muligheder den offentlige leder har for at lykkes i en verden, der på godt og ondt er en uadskillelig del af det politiske system.

Om forfatterne

Jørgen Grønnegård Christensen og Peter Bjerre Mortensen er henholdsvis professor emeritus og ph.d. i offentlig forvaltning ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet.

ForfatterPeter Bjerre Mortensen & Jørgen Grønnegaard Christensen
ForlagJurist- og økonomiforbundets forlag
År2016
Sider243
Pris285 kr
ISBN9788757437058

Andre læser også