Bøger om ledelse

I spidsen for forandringer

Hvad skal der til for at bringe en organisation helskindet ind i det enogtyvende århundrede? I denne visionære bog har verdens førende ekspert i virksomhedsledelse uddestilleret femogtyve års erfaring og viden, der er baseret på, hvad han har lært i snesevis af organisationer og virksomheder. Resultatet er en meget personlig vejledning, som både er inspirerende, velformuleret og fyldt med vigtige implikationer for fremtiden.

Presset på organisationer til at ændre sig vil kun øges i de nærmeste årtier. Men de metoder, som ledere har anvendt i forsøget på at styrke deres virksomheds konkurrenceposition – kvalitetsstyring, reenginering, trimning, omstrukturering, kulturændring og strategilægning – kommer gang på gang til kort, siger Kotter, idet de ikke formår at ændre adfærd.

Ved gang på gang at understrege det kritiske behov for lederskab, som kan realisere forandring, tilvejebringer I spidsen for forandringer den erfaring og de positive forbilleder, som ledere kan bruge i derse forandringsarbejde. Bogen identificerer en proces i otte trin, som enhver virksomhed må følge for at nå sit mål, og viser, hvor og hvordan medarbejdere – gode medarbejdere – ofte kører af sporet.

At læse denne yderst personlige bog er som at tilbringe en dag sammen med John P. Kotter. Den afslører, hvad han har set, hørt, oplevet og konkluderet i sine mange års arbejde med at skabe varige forandiringer i virksomheder. Bogen er en inspiration og samtidig en prakstisk ressource for enhver, der er involveret i at tilrettelææge forandringer i deres organistaion. Med I spidsen for forandringer har vi en enestående afgang til vor tids mester i ledelse.

Om forfatteren

John P. kotter er professor i ledelse ved Harvard Business School og en meget benyttet foredragsholder ved møder for topledere verden over. Han er forfatter til seks bestsellere, deriblandt The New Rules, Corporate Culture and Performance (sammen med James L, Heskett), A Force for Change og Power and Influence. Han er faglig ekspert i et interaktivt cd-rom-program om forandringsledelse, der for tiden bliver udviklet af Harvard Business School Publishing til brug i organisationer.

ForfatterJohn P. Kotter
ForlagPeter Asschenfeldts nye Forlag
År1998
Sider231
Pris240 kr
ISBN9788778807090

Andre læser også