Bøger om ledelse

Innovation i praksis

Innovation er ikke hokuspokus eller raketvidenskab, men hårdt arbejde, som kræver mod og kraft til at invitere nysgerrighed, usikkerhed, eksperimenter og risiko for fejl indenfor. Bogen åbner for en pose af ideer og måder at gå til innovation på, som andre kan lade sig inspirere af.

– 5 personlige fortællinger

Innovation er ikke hokuspokus eller raketvidenskab, men hårdt arbejde, som kræver mod og kraft til at invitere nysgerrighed, usikkerhed, eksperimenter og risiko for fejl indenfor.

Det fastslår forfatterne Sofie Loklindt Christensen, Nanna Hebsgaard Lund og Bent Suhr bag bogen Innovation i praksis fem personlige fortællinger.

Innovation i praksis fem personlige fortællinger er bygget op om udvalgte praktikeres erfaringer med innovation i kommuner og regioner. Gennem fem forskellige stemmer får læseren et unikt indblik i, hvad innovationsarbejde kan indebære af paradokser, dilemmaer og muligheder.

Bogen åbner således for en pose af ideer og måder at gå til innovation på, som andre kan lade sig inspirere af.

Bogen bygger på COKs arbejde med at tage erfaringer alvorligt som omdrejningspunkt for efterfølgende teoretiske perspektiveringer og mulighed for at generalisere på baggrund af det helt lokale arbejde.

ForfatterSofie Loklindt Christensen, Nanna Hebsgaard Lund og Bent Suhr
ForlagKommuneforlaget
År2016
Sider128
Pris235 kr
ISBN978-87-7424-851-4

Andre læser også