Bøger om ledelse

Innovationsarbejde

Der bliver hele tiden tænkt nye tanker om, hvordan man kan arbejde, samarbejde og praktisere ledelse. Disse temaer behandles i denne bog, hvor udgangspunktet er innovation i etablerede organisationer.

Uden at vi tænker så meget over det, er vi omgivet af løsninger, som kun har været tilgængelige for os i en relativt kort periode. Eksempelvis blev det først muligt at tage fotos med mobilen i 2000. I 2003 lancerede Toyota den første hybridbil, mens den første twitterbesked blev afsendt i 2006. Året efter kom den første iPhone på markedet.

Men det er ikke kun genstande, der fornyr vores hverdag. Der bliver også hele tiden tænkt nye tanker om, hvordan man kan organisere sig, arbejde, samarbejde, praktisere ledelse og medarbejderskab. Disse temaer behandles i denne bog, hvor udgangspunktet er innovation i etablerede virksomheder. Forfatterne er optaget af, hvordan man kan arbejde med innovation i private og offentlige virksomheder, der er etablerede, men samtidig tilstræber udvikling – dvs. hvad man kan gøre for at skabe nye og værdifulde løsninger for eksterne kunder eller brugere.

ForfatterTone Merethe Aasen og Oscar Amundsen
ForlagHans Reitzels Forlag
År2016
Sider200
Pris250 kr
ISBN9788741265162

Andre læser også