Bøger om ledelse

Iværksættersamfundet

Tag med tre engagerede forfattere og eksperter på opdagelse i iværksættersamfundet. Du får og et udgangspunkt for debat og stillingtagen om Danmarks fremtid som iværsættersamfund.

– Vækst gennem innovation og virkelyst

Iværksætterne er fremtiden! Danmark er på vej mod iværksættersamfundet. De seneste 150 år har sendt os fra landbrugsland til vidensamfund med en mellemlanding i industrialiseringen. Næste stop: Iværksættersamfundet!

Væksten i Danmark er dybt afhængig af mennesker med gode ideer og skabertrang, derfor sukker dansk erhvervsliv efter nytænkende iværksættere. Hver dag opstår nye virksomheder, men der mangler alligevel vækstdrive og synlige successer hos danske iværksættere. Der er lang vej til, at Danmark for alvor bliver et af verdens stærkeste iværksættersamfund.

Denne bog udforsker, hvad der skaber innovative iværksættervirksomheder og undersøger, hvilke kompetencer og styrker, der skal til for at blive en god iværksætter. Du møder succesfulde iværksættere og får deres bud på iværksættersucces. Og den tager dig med en tur ud i verden for at se, hvad vi kan lære fra nogle af de mest dynamiske iværksættermiljøer på kloden.

Tag med tre engagerede forfattere og eksperter på opdagelse i iværksættersamfundet. Du får og et udgangspunkt for debat og stillingtagen.

ForfatterMads Váczy Kragh, Søren Berg Jørgensen og Christel Skousen Thrane
ForlagGyldendal Business
År2015
Sider250
Pris300 kr
ISBN9788702164725

Andre læser også