Bøger om ledelse

Jeg er ikke skør – jeg er bare ikke dig

Vejen frem er at værdsætte forskellene mellem mennesker i stedet for blot at affeje andres prioriteringer, handlinger og ytringer. At kende sin type – og at kende andre menneskers typer – lægger grunden til at se konstruktivt op hinandens forskelligheder.

Jeg er ikke skør – jeg er bare ikke dig følger forskningen i personlighedstyper fra dens rødder i Carl Jungs arbejde til vore dages mere avancerede typeteori og viser, i hvor høj grad vores individuelle personlighedspræferencer påvirker vores interaktioner med andre mennesker. Ved at kaste lys over vores individuelle særpræg og tilbøjeligheder viser forfatterne os, hvordan vi kan overvinde vores naturlige hang til at opfatte forskellene negativt og i stedet komme til at erkende og værdsætte dem.

Bogen indeholder den seneste forskning i personlighedstyper, information om, hvordan personlighedstypen kan bruges til at styrke helbredet og håndtere stress, indblik i forbindelsen mellem personlighedstype og følelsesmæssig intelligens samt en analyse af, hvordan personlighedspræferencerne kommer til udtryk på tværs af såvel kulturelle som generationsbaserede skel.

– Myers-Briggs personlighedstyper
– Praktisk og grundig bog om at arbejde med MBTI
– Alle 16 personlighedstyper gennemgås grundigt

ForfatterRoger R. Pearmann & Sarah C. Albritton
ForlagGyldendal Business
År2012
Sider342
Pris350 kr
ISBN9788702118759

Andre læser også