Bøger om ledelse

Knud den heldige

Knud den heldige er bogen om advokaten, som sætter en ære i at forene det skæve og det regelrette Danmark. Læs hvordan Knud Foldschack er gået fra en grufuld barndom til en hverdag, hvor han bl.a. håndterer både toppolitikere og christianitter.

Knud Foldschack er mest kendt for sin håndtering af sager som Christiania, Jagtvej 69, Danica White og COP 15. Som advokat sætter han en ære i at forene det skæve og det regelrette Danmark.

I rejsen frem mod sin position som de svages forsvarer ligger en lang sej kamp for selv at klare sig igennem livet. Med en barndom på skiftende børnehjem, plejefamilier og benhårde kostskoler lærte Knud alle sider af livet at kende – ikke mindst skyggesiderne, hvor tæsk, druk og overgreb var dagligdag. Som ung flyttede Knud i kollektiv og bor fortsat i dette fællesskab, hvilket er med til at give hans advokatpraksis en anderledes og meget menneskelig profi l.

I Knud den heldige kommer vi helt tæt på den grufulde barndom, der har været med til at skabe Knuds retfærdighedssans, på den farverige ungdom, der har givet Knud det ståsted i livet, han manglede i sin barndom og på hans samfundsengagement som advokat. Knud Foldschack skal ofte håndtere både toppolitikere og christianitter – inden for samme virkefelt.

Om forfatteren:

Lene Johansen har været journalist og studievært hos DR på bl.a. TV-Avisen, Deadline, Søndagsmagasinet blandt mange andre programmer i omkring 20 år og er kendt som en indlevende og dybdegående interviewer. Nu er hun freelance med tv- og bogproduktion som det primære udgangspunkt. Lene Johansen arbejder som moderator, foredragsholder og er bidragyder til forskellige aviser og magasiner.

ForfatterLene Johansen
ForlagPeoples Press
År2012
Sider444
Pris300 kr
ISBN9788771081770

Andre læser også