Bøger om ledelse

Kommunikér dig stærk

Kommunikér dig stærk – en guide til din ledelseskommunikation gør dig klogere på kommunikation, klogere på din ledelse og mest af alt klogere på, hvorfor kommunikation er så vigtig i ledelse.

I bogen præsenteres du for få, simple kommunikationsredskaber, som du hurtigt kan tage til dig og gøre brug af i alle de ledelsesopgaver, du dagligt skal løse. Du har sikkert hørt om redskaberne før, men forskellen skulle gerne være, at du efter at have læst bogen eller blot nogle enkle kapitler i bogen kan se værdien af at gøre brug af dem.

Kommunikér dig stærk giver dig som leder konkrete råd til din kommunikation, når du i dagligdagen indgår i ledergrupper netværker, gennemfører samtaler, holder taler, faciliterer møder, forhandler, uddelegerer arbejdsopgaver, håndterer små som store forandringer, formulerer opslag til de sociale medier.

Ved hjælp af en række historier fra livet som leder, refleksions spørgsmål og små øvelser, får du mulighed for at arbejde konkret med kommunikation inden for de forskellige opgaveområder. 

Bogens forfattere, Jette Skrædderdal, kommunikationsansvarlig leder i Region Midt, og Kristine Klæbel, direktør i Albertslund Kommune, har begge erfaring med ledelse og har oplevet, hvordan deres opgaver lykkes langt bedre, når de tænker kommunikation ind i ledelse.

ForfatterJette Skrædderdal, Kristine Klæbel
ForlagTrykværket
År2022
Sider240
Pris249.95 kr
ISBN9788794058391

Andre læser også