Bøger om ledelse

Kort & godt om ansættelsessamtalen

Hvorfor er ansættelsessamtaler så vigtige? Hvad kan man vurdere hos ansøgere, og hvordan træffer man den rigtige beslutning?

Ansættelse af medarbejdere er afgørende for virksomheders overlevelsesevne, og i kampen om et stadigt mindre ansøgerfelt må man styrke indsatsen for at finde den rette kandidat. Det betyder, at der skal træffes en række strategiske og metodiske valg i rekrutteringsprocessen, ikke mindst i forbindelse med ansættelsessamtalen. For man skal vide, hvad man vil vurdere, før man kan beslutte, hvordan man vil vurdere det.

Bogen giver baggrund, viden og anbefalinger til, hvad der er hensigtsmæssige og mindre hensigtsmæssige valg i ansættelsessamtaler, uanset virksomhedens størrelse, jobtype og niveau.

Bogen henvender sig til alle, der arbejder med ansættelsesprocesser og deltager i ansættelsessamtaler: ledere, HR-ansvarlige, deltagere i ansættelsesudvalg, tillidsrepræsentanter osv. Desuden vil ansøgere, studerende og udbydere af rekrutteringsydelser med fordel kunne læse bogen. 

ForfatterEdith Kahlke er uddannet psykolog, autoriseret af Psykolognævnet og har en specialistgodkendelse i arbejds- og organisationspsykologi
ForlagDansk Psykologisk Forlag
År2022
Sider144
Pris225 kr
ISBN978-87-7158-954-2

Andre læser også