Bøger om ledelse

Kort & godt om stress

Bogen henvender sig til dig, der er stresset og gerne vil have mere at vide om emnet, hvad du selv kan gøre, og hvor du kan få hjælp samt til pårørende, ledere, behandlere m.fl. Her er viden og råd om sygemelding, tilbagevenden til arbejdet, diagnose, behandling og livet efter stress.

Hvad er stress? Hvordan føles det i kroppen? Hvad kan man gøre? Hvordan behandler man stress? Hvordan skal man forholde sig til stress i arbejdslivet, i familien? Og hvordan kan man hjælpe sine nærmeste, hvis de bliver ramt af stress?

Bogen Kort & godt om STRESS henvender sig til dig, der er stresset og gerne vil have mere at vide om emnet, hvad du selv kan gøre, og hvor du kan få hjælp. I bogen finder du kort og klar viden om stress, hvorfor man bliver stresset, hvornår man bliver syg pga. stress, hvad du kan gøre ved det, og hvordan du lytter til kroppen og får god søvn, kost og motion.

Kort & godt om STRESS indeholder viden og råd om sygemelding, tilbagevenden til arbejdet, diagnose, behandling og livet efter stress. Der er gode råd og information til pårørende og en FAQ, der giver svar på de mest almindelige spørgsmål fra mennesker med stress. Bogen er også relevant for pårørende, ledere, behandlere m.fl.

Om forfatterne

Yun Ladegaard er psykolog, cand.psych., ansat på Københavns Universitet, hvor hun underviser i stress og stressbehandling. Skriver ph.d. om arbejdsrelaterede psykiske lidelser anmeldt i arbejdsskadesystemet og har tidligere forsket i, hvad der sker på danske arbejdspladser, når en medarbejder sygemeldes med stress.

Pernille Rasmussen er erhvervspsykolog, cand.psych.aut., ejer firmaet GrowPeople og har mere end 10 års erfaring med at hjælpe organisationer til en bedre trivsel. Holder foredrag og kurser om blandt andet stress og mindfulness og har samtaleforløb med stressramte. Desuden forfatter til to andre bøger om stress.

Bo Netterstrøm er læge, ph.d. og dr.med., seniorforsker ved Arbejds- og miljømedicinsk Afdeling, Bispebjerg Hospital. Speciallæge i samfunds og arbejdsmedicin og medstifter af Stresscentret Kalmia i Gentofte. Har skrevet fem bøger om stress, sidst Stress og arbejde (2014).

ForfatterKort & godt om stress
ForlagYun Ladegaard, Pernille Rasmussen og Bo Netterstrøm
År2014
Sider138
Pris179 kr
ISBN978 87 7706 9550

Andre læser også